torsdag 10. mai 2012

Isolering og ventilasjonsanlegg

Nå er det fullgass med det innvendige arbeidet i huset! 

Me har isolert alle 3 laga i stort sett heile huset, og me har starta på plastinga å den siste lektinga i kjøkken, vaskerom og bad i 1. etasje. Me har itillegg fått lekta eindel av taket i første etasje, sånn att me kan begynne å lydisolere etasjeskillet. 
I andre etasje har hovedjobben denna veka vært å fått på plass ventilasjonsanlegget. Detta e ein passlig stor jobb, men iløpet av mårradagen skal flesteparten av røra være på plass, og taket i andre etasje e klart for isolering. 

Isoleringsjobben har vært STOR og har tatt lang tid. 3 lag med isolasjon, lekting mellom laga, plasting og lekting til slutt tar tid. Me håper resultatet blir bra, og att me får igjen for jobben på kalde vinterdager..

Det neste på lista etter isoleringsjobben blir å sette delevegger og legge spongulv. Itillegg kommer elektriker og rørlegger å starter på sine jobber i huset. 




Utvendig har blikkenslagern vært å montert nedløp og gjort ferdig de siste blikkdetaljene på huset. ( Avslutning på gradrenner, vindskibeslag osv.) Litt seinere kommer han og monterer pipe, luftehatt til avløp og "pipehatt" til eksosen på ventilasjonsanlegget.


Bildene i denna posten blei" så der", så ny "bildepost" kommer iløpet av helga! :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar