søndag 24. juni 2012

Mønekryss, Gulv 2 etg og Garderober

De siste dagene har gått med på å legge ferdig eikegulvet i 2 etg. Snikkrane har stått på, og på Fredag blei med ferdig med å legge gulvet. Eikegulvet har visst seg å være rimelig vanskelig og tidkrevans å legge. I.o.m att det er eikeplank og ikkje eikeparkett så er det blant ana ein del meir skjeivheter i plankene som gjør att det tar litt lenger tid å legge. Men når det er sagt så e me veldig fornøgd med gulvet, og angrer ikkje på valget. 

Gulvet i stue/gang 2 etg ferdig lagt. 

 Inngang til Bad 2 etg. Denne veggen skal me tapetsere med ein ganske så spesiell tapet etterhvert! 


Itillegg har me fått montert opp Garderobe stammene på det største soverommet. Me må nok avgårde å kjøpe litt innredning til garderobeskapa, for det va fint lite i skapa ana enn ei garderobestang og ei hylle..

Det gjenstår og få montert sokkel og takavslutning. 


Mønekryssa har også komme på plass. De som ble levert fra Fiskarhedenvillan var ikkje a det utsende eller kvaliteten me ønska oss, så me fekk laga nokke solide i 4x4" som me suns passer utrykket på huset ganske bra. Det e jo ingenting utskjæreringer på utvendig listverk på huset, så derfor fant me ut att mønekryssa passa best t huset viss de var litt kraftige og "røffe" uten profileringer. 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar