tirsdag 18. oktober 2011

Tegningane har komme!


Endelig!

På fredagen fekk med de reviderte hustegningane som me har venta på! Det va moro!

Utifrå standard huset har med endra på ein del. Me har ikkje gjort de største endringane, men me har blant anna valgt å bygge inn inngangspartiet, speilvende første etasje og bygge et "U" kjøkken. ( Detta visas ikkje på tegningane, men me kommer med ein oppdatering om kjøkkenet aleine om ikkje så lenge).



Fasademessig har me blant ana endra på kledninga. Standard va det ein slags ståans kledning som va grei nok, men me falt for ein type kledning som svenskane kaller for "Sekelskiftsmönster".
Det går ut på att du kombinerer ståans å liggans kledning på samme veggen.. Ikkje så vanlig i Norge kansje, men me lika det veldig godt!
Som eg nevnte lenger opp så valgte med t-slutt å bygge inn inngangspartiet. Det passa bra fasademessig, me får inn dobbeldøra me ville ha og me får litt ekstra gulvplass i gangen.



Neste skritt nå blir å få arbeidstegninger og grunnmurstegninger så me får støpt sålen. Håper på att de kommer nå ein a de første dagene.
Akkurat nå jobber rørlegger og graver med det siste arbeidet på kloakk-renseanlegget og ferdigstiller detta i dag. Resten a grunnarbeidet på tomta nærmer seg slutten, så i begynnelsen a neste uke burde me konne starte på arbeidet med ringmur og såle!

Me krysser det me har for att Kong Vinter ikkje kommer å ødelegger planene våre! :)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar